Aktuella köpfilmerÅngerrätt

Distanshandelslagen 2000:274 ger dig möjlighet att ångra köp inom 14 dagar. Ångerfristen börjar löpa den dag du tar emot varan och informationen om ångerrätten baksidan på följesedeln. Returfrakten betalar Du själv. Alla produkter ska returneras i obruten förpackning.
Vill du utnyttja öppet köp så skicka tillbaka varan i originalkartong väl förpackad tillsammans med kvitto och anmärkning om att du vill utnyttja öppet köp. Glöm inte att ange dina kontakt- och bankuppgifter. Vi återbetalar pengarna till dig inom 10 dagar vid eventuell hävning vid försening, reklamation eller öppet köp. Glöm inte meddela oss hur du vill att vi ska föra över pengarna till dig eller om du vill ha tillgodokvitto.
Returadressen är:
Filmkedjan Sverige AB
Fågelviksvägen 18, Hus 3, port 32
145 53 Norsborg

Fraktkostnad & Leverans

Frakten kostar 29 kr om du beställer för hemleverans från webshopen oavsett hur mycket du beställer. Beställningar som kommer in före kl. 11.00 på arbetsdagar skickas alltid samma dag. Postens leveranstid är normalt 1-3 dagar beroende på var i landet du bor. Vi garanterar leverans inom 4 arbetsdagar från beställning, förutsatt att varorna du beställt finns på lager.
Om du bokar varor att hämta ut i din lokala Filmkedjan butik slipper du fraktkostnad helt och hållet. Dina produkter skickas då med nästa varubil till butiken och du får ett e-mail när varan finns att hämta. Normalt skickas varorna ut måndagar från huvudlagret och produkter som beställts senast söndag kan då hämtas ut på tisdagen i aktuell butik. Varan betalar du först när du hämtar ut den.

Betalning

Betalning sker via bank/kreditkort.

Bank/kreditkort

Vi accepterar Visa och MasterCard. Alla transaktioner skickas krypterat via SSL (Secure Sockets Layer) och är helt säkra. För maximal säkerhet använder vi även 3DSecure. Kortköp är avgiftsfritt. Filmkedjan sparar inga kreditkorts eller personuppgifter för att säkerställa köparens säkerhet och anonymitet.

Garanti & Reklamation

Vi garanterar att de varor du får är felfria vid leverans. Skulle du få en trasig vara så kontakta oss och beskriv detaljerat vad felet är. Vi betalar returfrakten vid en ev. retur av vara. pga. reklamation. Vid en eventuell tvist har vi som policy att följa Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer.
Du har rätt att utan kostnad öppna förpackningen för att kontrollera att varan fungerar. Tänk på att returer endast kan skickas till oss med Posten, och inte med Schenker och DHL.
Filmkedjan säljer ibland tidigare uthyrda filmer, så kallade Exrentals. Dessa kan ha slitna/skadade fodral samt vissa repor på själva disken. De skall dock fortfarande fungera att spela i en DVD eller Blu-Ray spelare. Vi lämnar inte garanti på varans utseende och skick om du köper en Exrental, däremot ger vi garanti på att filmen går att spela upp utan störningar i din spelare. Det framgår tydligt på webshopen om filmen du vill köpa är en Exrental.
Kontaktinformation vid reklamationer:
info@filmkedjan.com
Filmkedjan Sverige AB
Fågelviksvägen 18, Hus 3
145 53 Norsborg

Säkerhet & Sekretess

Vi använder SSL (Secure Socket Layer) vilket betyder att alla beställningar är krypterade, d.v.s. helt säkra.
Filmkedjan garanterar att aldrig lämna ut dina personuppgifter eller e-postadress till tredje part, såvida inte särskilda skäl föreligger, t.ex. att polis, åklagare eller liknande begär uppgifter. Enligt PUL (personuppgiftslagen) har du rätt att få den information som vi har registrerat om dig och om du anser den vara felaktig eller irrelevant kan du begära rättelse eller borttagning ur vårt kundregister. Kontakta i så fall kundservice.
Aktuella köpfilmer